Edelstenen-serie: natuurlijke schoonheid in keramiek

Edelstenen sfeer
Onder druk en hoge temperatuur ontstaan vaak de mooiste dingen. Edelstenen bijvoorbeeld: kleurrijk, levendig en expressief. Welke naam is beter denkbaar voor de nieuwe juweeltjes van gevelbakstenen? Inderdaad, we presenteren je de Edelstenen-serie.

Opvallende schoonheid

Iedere edelsteen is uniek en dat geldt ook voor deze Wienerberger-producten. Een natuurlijke schoonheid in keramiek met de Edelstenen-serie. Een reeks van zeven sorteringen in handvorm en handstrich. Alle edelstenen zijn verkrijgbaar in waalformaat. Bekijk de sorteringen in de productzoeker.

Bijzondere kleikleuren en pigmenten

Bij iedere sortering ontstaat een opvallende schoonheid door het samenvoegen van bijzondere kleikleuren en pigmenten. De vier handstrich-uitvoeringen kenmerken zich door hun onbezande en natuurlijke uitstraling. De handvormsorteringen zijn bezand met kenmerkende witte accenten. Voor deze bijzonder mooie natuurproducten hoef je niet naar je juwelier.
 
Meer informatie, waaronder technische specificaties over de Edelstenen-sorteringen kun je vinden in onze productzoeker. Hier kun je ook direct monsters aanvragen!

Brochure