Magistrada-serie: magistraal en magnifiek

Een maatgevende serie: modern met karakter, magnifiek in uitstraling. Moderne waal- én langformaten van ongekend hoge Wienerberger-kwaliteit.

Moderne langformaten met authentiek karakter

We zijn trots op onze nieuwe serie gevelbakstenen. Voor zowel high-end woningbouw als utiliteit met een eigen, magistrale signatuur. Uit de productielocatie Wienerberger Bemmel, waar we de unieke vlamoventechniek nog altijd beheersen. De strakke wasserstrich bakstenen krijgen een authentieke karakter door de ruwe randen, de sintering van de kolen en de lichte vervormingen. Gebakken in een traditionele vlamoven, die zorgt voor een rijke, bonte vlamoven-nuancering

Wasserstrich met eigen textuur

De deels 'getrokken' gevelstenen krijgen door de sintering van kolen een extra dosis karakter en een rijke, bonte vlamoven-nuancering. De wasserstrich methode zorgt voor een gladde, wat geschaafde en onbezande structuur. Deze moderne vormgeving en de combinatie van krachtige kleuren, ruwe omranding, licht gestreepte textuur en frisse witte spots geven de Magistrada sorteringen hun krachtige uiterlijk. 
 
 
Meer informatie, waaronder technische specificaties over de Magistrada-sorteringen vind je in onze productzoeker. Hier kun je ook direct monsters aanvragen!

Bekijk hier de brochure: