Werken bij Wienerberger

Bent u geïnteresseerd in een baan bij Wienerberger? Bekijk dan ons actuele vacature aanbod, of stuur ons een open sollicitatie.

Wienerberger is wereldwijd de grootste producent van keramische bouw- en bestratingsmaterialen: gevelbakstenen, binnenmuurstenen, raamdorpels, straatbakstenen en dakpannen.
 
Wienerberger beschikt in Europa over tal van productielocaties. In Nederland zijn er 16 productielocaties waar ruim 700 medewerkers werkzaam zijn. Wereldwijd heeft Wienerberger meer dan 14.000 werknemers in dienst.

Wij bieden functies in een zich dynamisch ontwikkelend bedrijf met korte communicatielijnen en zakelijke openheid. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zondermeer uitstekend. Heeft u interesse in een baan bij Wienerberger?
 

Solliciteren

Als u interesse heeft in één van de openstaande vacatures en indien u aan het vereiste profiel voldoet, kunt u uw sollicitatie met C.V. sturen naar sollicitatie.nl@wienerberger.com
 
 
Voor meer informatie over deze functies kunt u - tijdens kantooruren - contact opnemen met de afdeling Personeelszaken T 088 - 118 51 20 of een e-mail sturen naar sollicitatie.nl@wienerberger.com.