Het Hollands dak - VHV

VHV cottage rood

De perfecte dakpanmix voor een oude uitstraling

Veel mensen die hun dak laten renoveren, hebben specifieke eisen voor de uitstraling van het dak. Het liefst willen ze dat de nieuwe dakpannen zoveel mogelijk lijken op de oude dakpannen, omdat het dak van hun huis anders te veel opvalt in het straatbeeld. Ook voor grootschalige renovatieprojecten of nieuwbouwwijken in een oude architectuurstijl zoeken architecten vaak naar een passende authentieke dakpanmix.


Productzoeker VHV

Vind eenvoudig een VHV dakpan, bestel een monster, bereken het benodigd aantal dakpannen en nog veel meer via de productzoeker.

Lees verder...

De kracht van het Hollandse dakenlandschap

Jaren 30 of Oudhollands: Nederlanders zijn dol op historische bouwstijlen. Keramische dakpannen vormen hierin een belangrijk onderdeel. Want we staan er niet zo vaak bij stil, maar het zijn misschien juist wel de daken die onze woningen zo uniek maken. Dat zie je als je door de straten loopt en naar boven kijkt. Keramiek op het dak en tegen de gevel geeft deze gebouwen karakter. Het is gezichtsbepalend voor onze leefomgeving. Nu én in de toekomst. Het is betrouwbaar als bouwmateriaal en duurzaam in gebruik: het gaat namelijk eeuwen mee. Dát is de kracht van keramiek.