Inspiratiebrochure Keramisch Bouwen

Laat je inspireren met de inspiratiebrochure Keramisch Bouwen.

Onderscheidend bouwen

Jouw eigen woning bouwen is een privilege en een uitdagend creatief proces: schetsen en woonbladen verslinden, persoonlijke moodboards maken, kleuren en materialen zoeken, plannen en budgetteren, sparren met jouw architect. Je hebt de unieke kans om het goed te doen. Wienerberger maakte een voorselectie van vier architectuurstijlen.

Architectuurstijlen

 • Architectuurstijl Classica
  De Classica stijlvorm vraagt specifieke kwaliteiten. Voor een oprecht klassieke bouwstijl kwamen we uit bij de kernwaarden grandeur, symmetrie, harmonie en warmte. Samengevat: tijdloos. Dát werd het uiteindelijke DNA van Classica.
   
 • Architectuurstijl Designa
  De Designa bouwstijl kent moderne gevelbakstenen en dakpannen, met strakke belijning en in eigentijdse kleuren. De essentiële ingrediënten voor rust en comfort. Eenvoud en eigenheid. Van functionele basisvormen tot een gedurfd statement.
   
 • Architectuurstijl Natura
  Heerlijk naar buiten en de handen in de aarde. Jouw huis is opgenomen in het landschap. Het groen van buiten is binnen doorgetrokken. Natuurlijke, warme grondtonen zijn jouw decor. Je eigen interpretatie van een zorgeloze leefstijl. 
   
 • Architectuurstijl Vida
  Karakterpanden. Degelijk, robuust en sfeervol. Geënt op dé Nederlandse bouwstijl van de 20e eeuw. Jarendertigwoningen zijn bijna a way of living: ze zijn nostalgisch en knus, met toch voldoende volume voor de hele familie.
De artikelen kun je onderaan dit artikel vinden bij de gerelateerde artikelen. Ook kun je ze vinden op onze inspiratiepagina.

Bekijk hier de inspiratiebrochure