Mixgenerator bestrating openbare ruimte

Echte impressies, maximale ontwerpvrijheid

Eigen mix, persoonlijke signatuur

Met de mixgenerator ben je vrij om 2 tot 5 sorteringen te mixen tot een unieke mix. Na keuze van het formaat, vorm of sortering filtert het systeem de sorteringen die geschikt zijn voor het maken van de mix. Na opgave van de verhouding en het gewenste legverband, genereert het systeem automatisch een mix. Het levert veel gemak en tijdwinst op.
 
Bekijk de mixgenerator onderaan deze pagina, óf onder straatbakstenen in de productzoeker.

Waarheidsgetrouwe texturen

Geen straatbaksteen is exact gelijk. Wienerberger heeft alle texturen in de generator daarom opgebouwd uit individuele bakstenen. De hoge resolutie zorgt voor een realistische impressie waarin de kleinste details en legverbanden zichtbaar zijn. De online generator bevat ruim 120 straatbaksteen sorteringen en werkt met 4 legverbanden: keper-, elleboog-, halfsteens- en blokverband.

Virtueel realistisch tot in detail

Het ontwerpen van buitenruimten gaat vandaag de dag veel verder dan het platte vlak en de gedachten van de ontwerpers. Dankzij 3D-technieken worden nieuwe ontwerpen vaak al werkelijkheid voordat de eerste straatbaksteen is gelegd. Bovendien: het belang van 3D-impressies groeit. Ze spelen een onmisbare rol bij het maken van keuzes. Realistische impressies dragen hier bij aan een goede beslissing in een vroeg stadium.
 
 

Mixgenerator