ClickBrick: Assortiment

ClickBrick is een revolutie in baksteenarchitectuur. De ClickBrick bakstenen worden geproduceerd in het productiebedrijf in Zeddam.

Diverse modellen ClickBrick

Deze speciale strengpersstenen worden nadien op maat gefreesd en zijn daardoor exact van vorm en maat. De tolerantie op de maten is zelfs minder dan 0,1 mm, waardoor geen verloop in de gevel zal ontstaan.
 
Het standaard ClickBrick model is verkrijgbaar in de kleuren geel, bruin, grijs, groen, oranje, rood, wit en zwart. Afwijkende sorteringen zijn bespreekbaar.
 
Het model Fuss – industrial vintage appelleert aan de trend naar pure, doorleefde steensoorten en ademt de sfeer en dynamiek uit de hoogtijdagen van de roemrijke Engelse industriesteden. Een ode aan vooruitgang.
 
De ClickBrick Binair valt meteen op door zijn unieke vorm en opvallende reliëf, waarmee een dynamisch spel met licht en schaduw, absorptie en reflectie ontstaat. De naam van deze ultieme 3D gevelsteen is gebaseerd op de binaire taal met nullen en enen.
 
Met de nieuwe ClickBrick gevelstenen zijn alle mogelijke toepassingen denkbaar. Variërend van 100% gebruik, tot gevelaccenten en detailleringen. De combinatiemogelijkheden met andere ClickBrick stenen zijn onbegrensd.
 
ClickBrick is een systeem van voormalig Daas Baksteen. Voor een overzicht van de sorteringen word je doorverwezen naar de website van Daas Baksteen.