Cocktail-serie: meer kleur dan ooit tevoren

De Cocktail-serie van Wienerberger brengt meer kleur in het Nederlandse gevelbeeld. Een afgewogen mix van kleuren en texturen. Met mogelijkheden voor onderscheidend bouwen. Cocktail doet een beroep op onze zintuigen.

Meer kleur in het Nederlandse gevelbeeld

Licht en kleuren bepalen mede hoe we ons voelen. Goede architectuur prikkelt onze verbeelding. De Cocktail-serie van Wienerberger brengt meer kleur in het Nederlandse gevelbeeld. Een afgewogen mix van kleuren en texturen. Met mogelijkheden voor onderscheidend bouwen. Cocktail doet een beroep op onze zintuigen. Bekijk de sorteringen van de Cocktail-serie in de productzoeker.

Van ingetogen ton-sur-ton tot pure smaaksensaties

Door het mixen van diverse soorten bakstenen krijgt een baksteensortering levendige en bijzondere kleurencombinaties. De combinaties spreken. Afhankelijk van de vraag is de sortering subtiel en sober tot juist knallend en expressief. Jouw keuze, jouw smaak.

Advisering en verwerking

Bouwen op hoofdlijnen, vraagt om oog voor het detail: ervaar wat ook de kleur van de voeg voor jou kan doen. Wienerberger kan je adviseren over de meest geschikte toepassing van het morteltype.
 
Meer informatie, waaronder technische specificaties over de Cocktail-sorteringen vind je in onze productzoeker. Hier kun je ook direct monsters aanvragen!

Brochure