Wienerberger Expo - Zaltbommel

Plan een bezoek aan onze showroom in Zaltbommel
De Wienerberger Expo voor bouwprofessionals biedt een compleet overzicht van keramische gevelbakstenen, dakpannen, raamdorpels en binnenmuurstenen in diverse kleuren, vormen en formaten.

Voor professionele bezoekers

Samen met jou gaan we op zoek naar de meest geschikte oplossing voor jouw vraagstuk. Ter voorbereiding op jouw bezoek kun je op onze website terecht voor ons keramische assortiment bouw- en bestratingsmaterialen. Genereer bijvoorbeeld texturen voor een realistische 3D-impressie of bekijk onze toekomstgerichte bouwoplossingen.

Particuliere geïnteresseerden verwijzen wij graag door naar een professionele bouwmaterialenhandelaar. Vind hier een verkooppunt bij jou in de buurt.

Expressie

Onze ambitie als marktleider reikt ook hier ver: de Expo is dé ontmoetingsplaats voor keramische bouwmaterialen. Op productniveau en op projectniveau. Uitdagende opdrachten krijgen de supervisie die ze verdienen door gevel, dak, binnenmuur en openbare ruimte te integreren. Keramiek in de context van een creatief proces; kiezen en combineren.

Persoonlijk advies

Tijdens jouw bezoek geven wij je graag een persoonlijk advies. Derhalve vragen wij je jouw bezoek altijd vooraf telefonisch aan te melden via telefoonnummer: 088 - 118 51 11.

Adres
Wienerberger BV
Hogeweg 95 - 5301 LK  Zaltbommel
(Pal aan de A2 - Utrecht / 's-Hertogenbosch - afslag Zaltbommel)
 
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:30 - 16:30 uur