Kwaliteit en garantie

Alle Koramic producten worden geproduceerd volgens een beproefde knowhow en zijn onderworpen aan de strengste kwaliteitseisen.

Kwaliteit

De kwaliteit van onze dakpannen en hulpstukken wordt permanent gecontroleerd door onze eigen mensen in de productie-eenheden en in onze laboratoria. Maar ook door externe laboratoria onder toezicht van erkende certificering en keuringsorganisaties. Alle Europese keurmerken voor keramische dakpannen waaronder het Nederlandse KOMO, het Belgische BENOR, het Franse NF en het Duitse Gütschütz, worden sinds januari 1999 afgeleverd op basis van de Europese productnorm EN 1304.

Koramic garandeert dat alle keramische dakpannen en hulpstukken die in haar Europese vestigingen worden vervaardigd, voldoen aan deze Europese norm.

Garantie: 30 jaar

Koramic biedt een unieke garantie van dertig jaar op breuksterkte, waterdichtheid en vorstbestandheid (bij correcte naleving van de verwerkingsvoorschriften) en hanteert deze norm voor het gehele assortiment dakpannen en hulpstukken.
 
Elke gefabriceerde dakpan en elk gefabriceerd hulpstuk wordt gemaakt van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen, gemengd in de juiste samenstelling. In combinatie met de nieuwste productietechnieken is dit de garantie voor een optimaal eindproduct.