De perfecte oplossing voor dakrenovatie

Bij dakrenovaties pas je de uitvoering van je werkzaamheden aan op bestaande situaties. Anders dan bij nieuwbouw, heb je te maken met de bestaande omstandigheden en beperkingen van de woning of het gebouw. Dat betekent dus dat je soms niet kan werken met bepaalde materialen, omdat de maten voor beperkingen zorgen. Met de OVH Vario dakpan is dit opgelost.

Geschikt voor ieder hellend dak

De OVH Vario is door de variabele verwerking geschikt voor ieder hellend dak. Deze pan is zowel in lengte als breedte variabel verwerkbaar en dat biedt volop voordelen bij renovatie. De dakpan is te verwerken op latafstanden tussen de 305 millimeter en 320 millimeter. In de breedte tussen de 200 millimeter en 204 millimeter. Dankzij deze flexibiliteit is pannen op maat slijpen verleden tijd. Kortom: door zijn maatvoering is de OVH Vario op vrijwel alle bestaande OVH’s in te dekken.

Efficiënter werken

De variabele verwerking in de breedte en de lengte bespaart enorm veel tijd. Dat komt de snelheid van de doorlooptijd van een renovatieproject ten goede. Die efficiëntie scheelt aanzienlijk in de kosten. Bovendien is deze pan te bevestigen met slechts een enkele tikpanhaak. Dat verkort de verwerkingstijd én bespaart geld.

Kwaliteiten van keramiek

Keramiek heeft veel verschillende positieve eigenschappen. Want kies je voor keramisch bouwmateriaal? Dan kies je ervoor om duurzame waarde toe te voegen aan een woning of gebouw. Keramiek geeft een sfeervolle impuls aan een stedelijke leefomgeving. Het behoudt zijn kleur en blijft daardoor mooi. Andere voordelen van keramische dakpannen zijn de lange levensduur en het minimale onderhoud. Een duurzame keuze dus.