Metaal-serie: sterker door gebundelde krachten

Metaal-serie
Een breed aanbod, het juiste antwoord op de onverminderd sterke vraag naar ‘grijzige’ gevelbakstenen.

Prachtig spectrum

Dertien edelmetalen met als grootste gemene deler de grijzige tinten in diverse gradaties. De nuanceringen gaan van fris tot warmer met sporen van beige of bruin. Harmonie in esthetiek, terwijl iedere steen uniek is qua kleur, textuur en/of bewerking. Wienerberger levert dit prachtige spectrum op projectbasis. Bekijk de metaal-serie in de productzoeker.

Sterk door krachtenbundeling

Door de speciale nabewerking krijgt het keramiek de bijzondere, grijze nuancering. Wienerberger beheerst deze productietechniek als geen ander; door de toepassing hiervan in zowel gevelbakstenen, straatbakstenen, keramische dakpannen en raamdorpels bundelen we onze krachten, in zowel kennis als ervaring. Dat uit zich onder meer in een hoge kwaliteit. De nabewerking zorgt ook voor diepte en kracht: door-en-door volle grijzige tinten.

Alle mogelijke texturen

Qua textuur is de facto alles mogelijk. De metaal-serie bevat sorteringen in handvorm, wasserstrich, vormbak en strengpers. Generfd of glad, bezand of onbezand, strak of meer onregelmatig. De sorteringen Kobalt, Nikkel, Aluminium en Cesium zijn verrijkt met kolen: gesinterd op het oppervlak of in de steen, waardoor een onderscheidend gevlekt
patroon ontstaat.
 
 
Meer informatie, waaronder technische specificaties over de metaal-sorteringen vind je in onze productzoeker. Hier kun je ook direct monsters aanvragen!

Brochure