Koramic dakentuin Deest

Wienerberger heeft een dakentuin in Deest ingericht waar je de diverse dakpanmodellen en kleuren op dakvlakken kunt bekijken. Maar ook diverse dakvormen met hun specifieke keramische hulpstukken.

Alles onder één dak

Alles onder één dak
Wienerberger heeft een dakentuin in Deest ingericht waar je de diverse dakpanmodellen en kleuren op dakvlakken kunt bekijken. Maar ook diverse dakvormen met hun specifieke keramische hulpstukken.

Niet alleen het dakpanmodel en de kleur bepalen het uiterlijk van het dak, maar ook de juiste keuze van de hulpstukken. Wij geven jou een advies op maat: met welke keramische hulpstukken kun je jouw toekomstige dak zowel technisch als esthetisch perfect afwerken. Wij hebben van al onze dakpanmodellen, in alle kleuren, monsters op voorraad.

Voor professionele bezoekers

De showtuin in Deest is uitsluitend te bezoeken door professionele ontwerpers, gebruikers en verwerkers van keramische dakpannen.

Particuliere geïnteresseerden verwijzen wij graag door naar een professionele bouwmaterialenhandelaar. Vind hier een verkooppunt bij jou in de buurt.

Persoonlijk advies

Tijdens jouw bezoek ondersteunen wij jou graag met persoonlijk advies op maat. Daarom vragen wij jouw bezoek altijd vooraf telefonisch aan te melden bij Jan Reijers: 088 - 11 85 898 of via email: jan.reijers@wienerberger.com

Neem een kijkje in onze Dakentuin in Deest

Contact

Bemonstering
Heb je een keuze kunnen maken uit het assortiment? Dan kunt je direct de betreffende monsters meenemen.

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 08:30 - 16:30 uur

Adres
Munnikhhofsestraat 4 6653 AD Deest