Marono-serie: expressie door unieke structuur en belijning

Door unieke structuur en belijning
Deze serie strengpers gevelbakstenen staat voor natuurlijke, warme tinten. En voor afwisseling in gladde en ruwe structuur. Robuust en toch verfijnd. De smalle voegen benadrukken nog meer de ruwe textuur en dat brengt extra in dynamiek in de gevel.

Robuust en toch verfijnd

Deze serie strengpers gevelbakstenen staat voor natuurlijke, warme tinten. En voor afwisseling in gladde en ruwe structuur. Robuust en toch verfijnd. De smalle voegen benadrukken nog meer de ruwe textuur en dat brengt extra in dynamiek in de gevel.
 
In de varianten met speciale engobes (Marono Bruin Extra E1 en de Marono Extra F1) wordt de ruwe structuur zelfs nog meer geaccentueerd. Alle Marono-sorteringen zijn te combineren voor een boeiend effect in het gevelbeeld.

Bekijk de Marono-serie in de productzoeker.

Krachtige expressie

Marono is een ideale gevelsteen voor moderne, duurzame architectuur met eindeloze creatieve mogelijkheden. Voor een gevel vol dynamiek. De stenen zijn verkrijgbaar in een extra lang formaat van 288x88x48 mm waardoor een mooie, lange lijnwerking in de gevel ontstaat.

Meer informatie, waaronder technische specificaties vind je in de productzoeker. Hier kun je ook direct monsters aanvragen.

Brochure