Nieuw: Tuile du Nord Opalys

De nieuwe Tuile du Nord Opalys is een grootformaat dakpan (dubbele Tuile du Nord), maar met de uitstraling van een kleinformaat. Met deze dubbele keramische dakpan geef je op efficiƫnte wijze karakter aan elk nieuwbouw en renovatieproject.

De dubbele keramische dakpan voor nieuwbouw- en renovatieprojecten

Het zijn vaak de daken die onze woningen uniek maken. Grootschalige dakrenovaties en historiserende nieuwbouwprojecten vragen om dakpannen met karakter. Dakpannen die passen in de bestaande gebouwde omgeving of stedelijke context. Zeker zo belangrijk is het om de kosten scherp in de gaten te houden. Vooral als het gaat om grote dakvlakken. De nieuwe Tuile du Nord Opalys biedt uitkomst. Met deze dubbele keramische dakpan geef je op efficiënte wijze karakter aan elk nieuwbouw en renovatieproject.

Gemakkelijk. Snel. Kostenbesparend

De nieuwe Tuile du Nord Opalys is een groot formaat dakpan (dubbele Tuile du Nord), maar klein in uitstraling. Hiermee creëer je dezelfde karakteristieke uitstraling als met een enkele Tuile du Nord dakpan, maar werk je stukken efficiënter dankzij het dubbele formaat.
Je realiseert projecten gemakkelijker, sneller en dus tegen lagere kosten.