Oudhollands: specifiek assortiment onbezande getrommelde straatbakstenen

De Brink, Dwingeloo, Wienerberger – Mix DF: Novoton ws getrommeld, Varia ws
Vanwege het duurzame en blijvend mooie karakter, wordt gebakken bestrating in grote mate hergebruikt. Bij uitbreiding kan het wenselijk zijn om met nieuwe straatstenen exact aan te sluiten op de bestaande bestrating. De keuzemogelijkheden hiervoor zijn nu uitgebreider dan ooit.

Passende oplossing voor uitbreiding bestaande bestrating

Straatbakstenen hebben de toekomst, maar gelukkig vaak ook een verleden. Want wist je dat gebakken bestrating alleen maar mooier wordt met de jaren? En met een gemiddelde levensduur van meer dan 125 jaar is het niet vreemd dat ze veelvuldig hergebruikt worden. Nederlandse gemeenten worden zich steeds meer bewust van de duurzaamheid, het blijvend mooie karakter en waarde van straatbakstenen.

Authentieke uitstraling, op maat samengesteld

Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij bestaande bestrating, biedt Wienerberger een specifiek assortiment onbezande, getrommelde straatbakstenen onder de noemer Oudhollands. Beschikbaar in waalformaat en dikformaat. Op specificatie van de opdrachtgever is het mogelijk om verschillende kleuren straatbakstenen te mixen. Hierdoor wordt de overgang van oude naar nieuw getrommelde bestrating nauwelijks zichtbaar.

Wienerberger helpt je graag om een goede keuze te maken bij de behoefte aan bijpassende, gebakken bestrating. Nieuwsgierig naar enkele praktijkvoorbeelden? Bekijk hieronder diverse referenties.