OVH tikpanhaak van bandstaal

We hoorden van veel dakdekkers dat onze oude panhaak voor de opnieuw verbeterde holle dakpannen (OVH pannen) niet zo lekker in de hand ligt. Onze nieuwe OVH tikpanhaak is van bandstaal. Door zijn platte vorm ligt hij een stuk lekkerder in de hand – je hebt echt iets vast!

We hoorden van veel dakdekkers dat onze oude panhaak voor de opnieuw verbeterde holle dakpannen (OVH pannen) niet zo lekker in de hand ligt. Bij OVH dakpannen liggen de hoeken van de kopsluitingen naast elkaar. Deze pannen worden met dubbele tikpanhaken vastgezet. Onze oude tikpanhaken waren van draadstaal, en draaiden daardoor soms weg tijdens het verwerken. Onze nieuwe OVH tikpanhaak is van bandstaal. Door zijn platte vorm ligt hij een stuk lekkerder in de hand – je hebt echt iets vast! Natuurlijk is de nieuwe haak van stevig roestvast staal. Dus, probeer ‘m eens!

Over Antoine

Antoine Peters is Technisch Adviseur Dakpannen bij Wienerberger. Hij adviseert klanten over daktoepassingen en werkt mee aan productontwikkelingen. Heb je een vraag aan Antoine? Mail naar info.nl@wienerberger.com.