Ton-sur-Ton-serie: een subtiele mix van kleuren

Ton-sur-Ton is het naast elkaar gebruiken van nuances van een enkele kleur. De stijloefening creëert rust en harmonie. De nieuwe gevelstenenserie Ton-sur-Ton biedt een subtiele mix van complementaire kleuren.

Subtiel kleur bekennen met Ton-sur-Ton gevelbakstenen

Het nieuwe assortiment Ton-sur-Ton helpt hedendaagse bouwmeesters in het creatieve proces. Een eensgezind assortiment met dezelfde opbouw, karakter en schakering. Subtiele penseelstreken voor een strakke, moderne vormgeving. Juist strakke strengpers stenen vormen de perfecte grondtoon om kleur de ruimte te geven.

Bekijk de Ton-sur-Ton-serie in de productzoeker.

Harmoniërende kleuren in eigentijdse tinten

Ton-sur-Ton is de subtiele mix van genuanceerde, harmoniërende kleuren in eigentijdse tinten, voor diepte en levendigheid. Het karakter van strengpers - strakke, moderne vormgeving met vaak gladde structuur - is vermengd met genuanceerde kleuren. Een combinatie van het chique karakter van dit type stenen en tonale kleuren.

Breed kleurenpalet in elegante tinten

Het brede kleurenpalet in elegante tinten biedt mogelijkheden voor toepassingen in zowel woning- als utiliteitsbouw. Van krachtig rood en geel tot de meer naturelle tinten in bruin, beige en grijs; alle in een afgewogen mix van kleuren, passend bij de trend van bonter kleurgebruik. Dit maakt deze serie een perfecte aanvulling op het bestaande aanbod in strengpers stenen.
 
Meer informatie, waaronder technische specificaties over de Ton-sur-Ton-sorteringen vind je in onze productzoeker. Hier kun je ook direct monsters aanvragen!

Strengpers stenen zijn oersterk en blijvend duurzaam - de gekende hoge Wienerberger kwaliteit.

Brochure