Ontdek welk type het best bij je past

Geniet je van een gezellige en sfeervolle tuin? Een strakke tuin om heerlijk te loungen na het werk of zit je toch liever met je handen in de aarde? Er zijn verschillende tuintypes die op hun eigen manier genieten van de tuin. Maar welk type ben jij?

Gezelligheid met het gezin

Deze tuinbezitters zijn te beschrijven als gezellige en veelzijdige mensen met een knus ingerichte tuin. Een groot terras en een eigen plek voor de kinderen zijn onlosmakelijk aan dit type verbonden. Ze zijn gevoelig voor gezelligheid die je in een tuin kunt creëren. Bovendien houden ze van grappige en trendy producten. Groen mag, graag zelfs, maar moet eenvoudig zijn te onderhouden. Onze Vida-serie past het beste bij dit tuintype. Bekijk hier de tuinstijl en laat je inspireren.

Genieten van tuinieren

Deze tuintypes vinden het heerlijk om te tuinieren: lekker fröbelen in de tuin. Zij zien het als een ontspannende bezigheid die je energie geeft. De ‘groene’ consument geniet van alle geuren, geluiden en beestjes in de tuin. Deze consument heeft groene vingers en houdt van tuinieren en oogsten (bloemen en groenten) uit eigen tuin. Onze Natura-serie past het beste bij het groene tuintype. Bekijk hier de tuinstijl en laat je inspireren.

Jouw tuin als statement

Deze tuinbezitters – de tuinperfectionisten – hebben verstand van tuinieren en de tuin wordt goed verzorgd. Het is een tuin die grandeur uitstraalt en men ontleent er een bepaalde status aan. Een belangrijke waarde is erkenning van prestaties en dus laat deze groep de tuin ook vaker ontwerpen en aanleggen. Deze consumenten houden van design, originaliteit en speciale planten. Ze zijn dan ook te verleiden met exclusiviteit, expertise, luxe, innovatie en deskundig advies. Onze Designa- en Classica-series passen het beste bij dit tuintype. Bekijk hier de tuinstijl Designa en Classica en laat je inspireren.

De eigenzinnige tuinbezitter

Deze tuinconsumenten zijn eigenzinnig in de keuze van het terras en de materialen. Tuinieren heeft geen prioriteit, dus kiezen ze voor een onderhoudsvrije tuin met veel bestrating. Deze consument kiest voor een praktische tuin, met als algemene trend meer 'gemak'. Een mooie tuin om van te genieten, waar het liefst zo min mogelijk tijd aan hoeft te worden besteed qua onderhoud. Onze Designa-serie past het beste bij dit tuintype. Bekijk hier de tuinstijl en laat je inspireren.