Tuinstijl Designa

Modern en strak. De designtuin is overzichtelijk en heeft een strakke vormgeving met een aantal opvallende elementen. Bestrating, beplanting, tuinmeubelen, klinkers en accessoires; alles is tot in detail op elkaar afgestemd. Door de keuze voor een duidelijk thema of een afgebakende functie ontstaat een rustgevend geheel.

Modern design met strakke vormen en natuurlijke accenten, optimaal op elkaar afgestemd.

In een designtuin is bestrating méér dan de basis. De klinkers zelf zijn eyecatchers. Wienerberger Designa tuintegels zijn gemaakt om gezien te worden. Strak, stijlvol en vol karakter. Dat zorgt voor een tuin met allure. Een plek om heerlijk te loungen na het werk. Ontspannen te barbecueën in het weekend. Of lekker lang te borrelen op een nazomeravond. De Designa serie bestaat uit moderne straatbakstenen in tal van kleurstellingen én texturen. Een uitstekende keuze voor bijzondere, onderscheidende tuinontwerpen.

Wist je dat?
In een designtuin zijn strakke lijnen essentieel. Naast het halfsteensverband zorgt ook het blokverband voor een moderne uitstraling. Net even anders, maar wél blijvend mooi. 

Durf te combineren
Donkere bestrating geeft een tuin een moderne look. Breng accenten aan met opvallende designelementen en accessoires. En durf te combineren met opvallende vormen en kleuren. Daardoor komt gebakken bestrating nog meer tot zijn recht.

De Designa-serie bestaat uit 11 sorteringen straatbakstenen en terrastegels en is in diverse formaten leverbaar. Je kunt alle sorteringen bekijken in de productzoeker.

Designa Tuinstijl

Designa Tuinstijl

Designa Tuinstijl

Designa Tuinstijl

Designa Tuinstijl

Designa Tuinstijl

Designa Tuinstijl

Designa Tuinstijl

Designa Tuinstijl

Designa Tuinstijl

Designa Tuinstijl