Tuinstijl Natura

Natuurlijk en authentiek. De natuur is bezig aan een comeback en dat willen we zien, voelen en ruiken. In de natuurlijke en landelijke tuin wordt daarom veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Dat geeft een vriendelijk karakter. De beplanting is royaal, maar wel zorgvuldig gecombineerd. Zo ontstaat een eigen mini-natuurgebied waar je helemaal tot rust komt.

Authentiek en natuurlijk, op bewuste wijze buiten leven.

Heerlijk naar buiten en de handen in de aarde. Er gaat niets boven tuinieren. En na afloop? Genieten van de rust en alles wat groeit en bloeit in jouw eigen tuin. Een eigen stukje natuurgebied, waarin je heerlijk ontspant. Natuurlijk met de Natura serie. Deze collectie bevat bakstenen in verschillende kleurstellingen en texturen. Allemaal met de landelijke uitstraling die past bij een tuin waarin groen de hoofdrol speelt.

Wist je dat?
Straatbakstenen zijn een verantwoorde keuze in een natuurlijke tuin. Ze worden gemaakt van klei. Een volledig hernieuwbare grondstof. Puur natuur en lekker duurzaam dus!

Natuurlijke combinatie
Donkere tuintegels vormen een stijlvolle, rustige basis voor een landelijke tuin. Ze doen denken aan natuurlijke paden en combineren daardoor mooi met de royale beplanting en natuurlijke materialen en accessoires.

De Natura-serie bestaat uit 20 sorteringen straatstenen en is in diverse formaten leverbaar. Je kunt alle sorteringen bekijken in de productzoeker.

Natura Tuinstijl

Natura Tuinstijl

Natura Tuinstijl

Natura Tuinstijl

Natura Tuinstijl

Natura Tuinstijl

Natura Tuinstijl

Natura Tuinstijl

Natura Tuinstijl