Leikleur mat, 20e tint Koramic VHV

De Koramic VHV (Verbeterde Holle Variabel) is een breed toepasbare keramische dakpan. Je kunt er alle kanten mee op. Nieuwbouw of renovatie: de VHV is voor beide toepassingen geschikt. De pan heeft namelijk een variabele kopsluiting. Daardoor kan dit panmodel ingedekt worden op een latafstand die varieert tussen de 288 millimeter en 308 millimeter. Bijna alle oude dakpanmodellen kunnen op hetzelfde maatritme worden vervangen.

Ideaal voor ieder dak

Kenmerkend voor de VHV-pan zijn de wenkbrauwen die zorgen voor een extra watergeleiding. De licht gebogen goot gaat harmonisch over in een mooi golvende wel. Deze wel is aan de voorzijde afgerond. En dankzij de dubbele ophangnokken ligt de Koramic VHV heel stabiel op de panlatten. 

Documentatie, monsters en meer

Nieuwsgierig geworden? Mooi zo! We kunnen je monsters, aanvullende informatie en veel meer bieden. Je hoeft hiervoor alleen het formulier maar even in te vullen. Dit is zowel mogelijk voor de bouwprofessional als voor de particulier
 
 

Ons Hollandse dakenlandschap

Keramiek kenmerkt het Nederlandse straatbeeld. Onze daken? Die spelen daarin al eeuwen een belangrijke rol. Want keramische dakpannen trekken de aandacht. Ze geven karakter aan onze woningen en brengen de schoonheid van een woonomgeving echt naar boven. Lees meer over het Hollandse dakenlandschap.