OVH Klassiek: klassieker onder de dakpannen

De OVH Klassiek is een bijzondere keramische dakpan met een authentiek uiterlijk. Dat maakt deze dakpan bij uitstek geschikt voor traditionele Hollandse daken met een historische uitstraling. Voor renovatie van monumentale panden bijvoorbeeld, of rustieke boerderijen. Maar ook prestigieuze nieuwbouw in historiserende bouwstijl werk je perfect af met de OVH Klassiek.

Authentieke productie

De OVH Klassiek dankt zijn uiterlijk aan de uitzonderlijke fabricage bij Wienerberger Janssen-Dings in Tegelen. Janssen-Dings kent een rijke geschiedenis, die ooit begon in 1892 in het Limburgse Belfeld. Janssen-Dings maakt klassieke dakpannen die historie ademen: het productieproces is volledig gemoderniseerd, maar de authentieke fabriek is grotendeels blijven bestaan. Het bedrijf is toegerust op grootschalige productie dakpannen op donkere en rode scherf.

Ruime keuze

De OVH Klassiek is verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren, waaronder ook de bijzondere afwerkingstechnieken vieilli rood en vieilli blauw. Verder is er een uitgebreid pakket aan bijpassende hulpstukken beschikbaar. Van doorvoerpannen tot ventilatiepannen en nog veel meer. Natuurlijk van keramiek. Want het is wel zo prettig om het hele dak met hetzelfde materiaal af te werken.